View Single Post
Staro 13.04.2012, 04:26
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

[QUOTE=noki;28167]Ma i meni nije bilo problem uopste da polozim pismeni test,ali moj jadan muz u skoli ucio samo ruski jezik,pa sam cak i ponosna na njega posto je i on iz prve polozio a nije uopste znao da prica engleski.[/QUOTE]

E, kod nas isto. Moj je ucio Nemacki. Isto sam bila ponosna vise sto je razumeo. Nije imao nijednu gresku. Cula sam od nekih nasih u blizini Cikaga da ima i fora da kazu da im treba prevodioc i covek isao sa zenom i sve joj govorio sta da zaokruzi na nasem jeziku. A na drugom mestu znaju za foru da je najcesce najduzi odgovor ispravan pa probavaju tako naslepo.

Nemam pojma na kojoj vizi ne bi imao SSN osim F2 i H4 za koje znam da su dependent vize (muz/zena od onih koji imaju studentsku F1 ili radnu H2B). A vecina ostalih mozes da uzmes SSN (npr J1 koju dobijaju preko Work i Travel). Valjda i turisticke su te bez SSN, nista mi drugo ne pada na pamet.

A znam da ima na jednom delu foruma teme o kamiondzijama pa pitaj njih. Evo ovde su se bili raspricali [URL="http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=797"]klikni[/URL]