View Single Post
Staro 18.04.2012, 19:51
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

He, he...al ste se ko vukovi bacili na mene a ja samo postavio temu. Izgleda da jos niko nije shvatio sustinu ovog posta. Ne omalozavam ja nista, pobogu, nego samo trazim cinjenice...zaista sad ne mogu satima da trazim gde je jedna cura pisala da je par godina prijavljivala se besplatno pa tek 3 put kad se prijavila preko agencije dobila je.
To znaci da nije prevara drugovi! To znaci da mozes biti izvucen i preko njih mada si doduse platio. Onaj drugi nije platio a isto je izvucen...tacno tako.
Jer mislite da svako zna za ovaj forum i kad su besplatne prijave? Pa ja prvi nisam znao kad je prijava do pre 2 meseca a unazad 14 godina sam svakodnevno na internetu.
Da se opet razumemo. Nikoga ja ne branim i ovo nije post za moja i vasa razmisljanja nego za konkretne ljude koji su imali iskustva sa agencijama. Pa tako, budite kolegijalni pa sacekajte da se tako neko javi "ko je prevaren" ili ko je bio izvucen.
To bih mogao porediti sa recimo situacijom: Imam band koji super svira, sa super muzicarima i sad trazim misljenje od ljudi koji su nas slusali....a javljaju se ljudi koji nisu slusali vec su slusali ko zna koje amatere kako sviraju i onda ih porede sa mojim band-om. Pogotovo kad neko kaze....svi vi muzicari ste isti!
Ne znam da li je to pravo poredjenje ali sustina na koju mislim je tu. Dakle, i dalje cekamo one koji su se prijavljivali preko agencije i bivali ili ne bivali izvuceni. Mene ostavite na miru, i ja se ko i vi ovde zabavljam i kupim informacije. Sto znam napisem, sto ne znam...ne pisem.
Reply With Quote