Agencije jesu prevara...a sada cu reci i zasto. Govorim iskljucivo o najpoznatijoj zvanoj usafis ili usa123.com ili jos jedan od njihovih 100 domena. Kao prvo, oni se predstavljaju tako da su oni lutrija, a ne biro koji unosi podatke umesto tebe. Mnogi ljudi koji su se prijavili preko agencije, ucinili su to jer nisu znali da postoji i zvanican sajt. Agencija hoce popuniti za tebe podatke i uzeti pare za tu uslugu....sa tim da ti iste te podatke moras popuniti na sajtu agencije. Znaci ti popunis na sajtu agencije, oni to prenesu i naplate ti. Kada dobijes, umeju da izvlace jos para na najprljaviji moguci nacin. Reklamiraju se po televiziji i jos jednom da ponovim "predstavljaju se da su oni lutrija". Verujem da oni iz Izraela nalaze na neki nacin rupe u zakonu i da jesu legalni, ali meni se od njih svakako bljuje.
Moj burazer je igrao preko usafis nekoliko puta (jer je uplatio onaj djavo da te tri godine prijavljuju) i nije dobio. Toliko o namestanju. Ja verujem da neko mozda ovde i ima neki interes iz tih agencija, cim toliko govorite o tome kako su vece sanse da se preko njih dobije.
|