Ja sam igrao 12 puta i pozeleneo, a da mi ni jednog jedinog puta nije palo na pamet da dajem pare nekakvoj agenciji za ono sto mogu sam da uradim. Sad, ima ljudi koji vole komoditet i nije im zao da plate samo da se ne bi malo pomucili. To je isto kao da kupujes karte od tapkarosa umesto da dodjes malo ranije i sam stanes u red. Agencije jesu tapkarosi, mozda malo umivenije i verovatno legalne, ali ti u stvari prodaju maglu i lazna obecanja. Neke od njih cak nude da ako igras preko njih imas i besplatnu akrtu za USA ako te izvuku. Sad izracunajte sami kako im se to isplati ako namestaju i ako je dobitak siguran? Desetine naivnih plate kartu tom jednom srecniku koji ce mozda da bude izvucen. Da li je to dobar argument da agencije nemaju nikakvu vezu i da su zapravo zainteresovane da ne budete izvuceni, da biste i sledece godine igrali preko njih i dali im jos malo para da za vas urade nesto sto je besplatno?
BTW, zar niste videli u delu "Prijava na lutriju" podsekciju "Agencije za prijavu"? Ovo treba da ide tamo, jer je vec dosta pisano o agencijama...
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day
|