Citat:
Prvobitno poslao korisnik dinna3008
Gledala sam apartman dvosoban u Websteru za 750$ kako sam uspjela vidjeti lijep je i čini mi se da nije u opasnom kraju bilzu je Nase, poslala sam im upit pa vijdeću šta će nam odgovoriti mi smo ionako planirali put za oktobar jer ja čekam da dobijem diplomu sa Master studija.
|
Ako je blizu NASE, to je veoma, veoma daleko od centra. Nećete moći da mrddnete nigde bez kola. To su već predgrađa koja se čak i ne računaju u Hjuston (do prve obilaznice). Moj savet vam je da gledate nešto u prvom loop-u i blizu metro linije. U predgrađu ljudi obično žive jer hoće veće kuće i stanove i ako možda radite u blizinu, ali ako se radi u centru, trošićete mnogo vremena svaki dan u kolima.
U centru sam vam najveće šanse da nađete posao. Da bi vam plastično dočarao, to je jedno 40-50km od centra i jedno 30-40min kolima kada nije gužva (skoro uvek je gužva radnim danima)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dinna3008
Samo još jedno pitanje prilikom popunjavanja paprira za ambasadu jeste li vi pisali adresu gdje ćete biti u Americi kad dođete, jer službenica mi reče kad budemo dolazili na intervju da napišemo adresu gdje ćemo biti. Šta tu napišem kad ne znam ni gdje ću biti?
|
Koliko ja znam ta adresa nije neophodna da se ima i služi kao informacija gde da vam pošalju zelenu kartu. Tu informaciju možete dati i na aerodromu pri sletanju.
Srećno danas!