View Single Post
Staro 30.04.2012, 18:37
AllenJohnJohnson AllenJohnJohnson je offline
Drug član

Datum prijave: 14.01.2012
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana Ina Prikaz poruke
Pozdrav ....

E ovako... I ja se pronadjoh u ovoj temi "bez igde ikoga...", samo bih ja jos dodala i "bez icega" Suprug ija imamo samo dobru volju i malo para.. Imamo nameru da dodjemo u LA, cisto onako turisticki za pocetak, da pokusamo da izvidimo situaciju (stan, posao itd..), ali kao i Vama svima eto nama prepreke! Diplome nemamo (osim ovih SSS, al to i ne racunam), rodjake, poznanike nemamo... posao nemamo... Moje znanje jezika je klimavo, suprug nema pojma Nemamo nista i nemamo pojma odakle da pocnemo! Pomagajte! Citah ja savete, citah i citah... i citah... I nista! Jel ima neko neki predlog sta da radi mladi bracni par bez igde icega, koji nema nameru da studira i bla, bla.. Ima dvoje male dece, zelju za radom i malo para??
Ako vas izvuku, prvo vam je uštediti što više novca prije odlaska, i upisati neki tečaj engleskog, toga po gradovima ima svugdje. Tko od vas dvoje bude bolje znao engleski, prvi ode, izvidi situaciju (stan, posao). U LA-u za čišćenje po hotelima treba minimalan engleski, a satnica je prije poreza 10 dolara. A onda razmislite hoće li ti se pridružiti i djeca, ili samo suprug (vi budete par mjeseci tamo, radite, unajmite stan, a djeca dotad kod bake doma ). Onda dovučete i djecu. Usput, koje su dobi? Nije svejedno imaju li 5 ili 15 godina.
Reply With Quote