View Single Post
Staro 01.05.2012, 21:07
domo-kun domo-kun je offline
Član

Datum prijave: 28.08.2011
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Belgrade, Yugoslavia
Nepromenjeno

Ja ne mogu da znam kakve servere imaju i da li su ih menjali ili ne :D Ali opet, godinu dana razlike je velika... U smislu da sve vise i vise ljudi ima tu privilegiju da poseduje internet, prosle godine mozda je 4-5 ljudi proveravalo sa jednog racunara, dok npr. ove godine svi imaju pristup.

Definitivno ima razlog zasto se ovo desava, evo npr. sada nema ni errora Server is busy, vec jednostavno nema nicega... Sto znaci da je server je pukao... Cim ljudi prestanu sa proverom, i konstantnim refreshom, server ce se smiriti i bice dostupan.

edit:

tarantoo, za tvoju informaciju Youtube je deo Google, tako da koristi Google servere... I nisi mogao da se uhvatis za nesto manje, nego za Google koji je najjaca firma na svetu. Facebook takodje ima svoje servere i takodje je jedna veoma velika i ozbiljna firma.

Ovde se radi o vladinom sajtu, na ko zna kakvim i cijim serverima... Zasto mislis da je tzv. hakerima Anonimusima bilo lako da sruse sajtove vlade i vladinih organizacija, koji nisu nikakvi hakeri vec klinci od 10 godina. Veoma dobro se razumem u ovo, zato sam i usao u ovu diskusiju ;) Anonimusi nisu hakeri, vec ddoseri, sto smo u ovom slicaju mi, svi mi koji pokusavamo da pristupimo podacima na sajtu [url]https://www.dvlottery.state.gov/ESC/[/url]

Last edited by domo-kun; 01.05.2012 at 21:15.