View Single Post
Staro 02.05.2012, 10:00
Ivana Ina Ivana Ina je offline
Član

Datum prijave: 30.04.2012
US lokacija: Los Angeles
YU lokacija: Kragujevac
Smile

Hvala, hvala, hvala! Da, videla sam da je frka. zato posle nisam ni htela da dosadjujem. Izvinjavam se kome sam upala u najtezem momentu. Verujte mi i ja sam se ufrkisala za sve Vas (celu noc oka ne sklopih...) Ako ovako bude do 2014. nece na dobro da izadje Dakle muz i ja mozemo u oktobru? Jao divota!
No... Hvala i onima koji me ostro iskritikovase (bez potrebe), jer da su citali moje prve postove, verovatno bi znali da sam "citala i citala i citala.... i citala" i mozete zamisliti to ludilo kad citas 1000 postova samo u jednoj temi, a zanima te bar 5 tema! Meni je i bez toga konfuzija u glavi (onome ko ima decu i odluci se na ovakav potez, zna o cemu pricam).

E sad... varijanta da mi odavde neko posalje poziv za posao... To mi je najmanje moguce. Kome treba pravni tehnicar iz Srbije?! Moooozda, ali cisto sumnjam. Tako da nam ostaje jedino to sa GC. Mada cisto sumnjam da sam te srece! A i pitanje je koliko godina treba da apliciram da izvuku mene. Negde procitah da je neko aplicirao cak 13 puta i opet nista. Nego zanima me i to koliko bi turisticka viza uticala kasnije na intervjuu na dobijanje GC? Ima li neko iskustva?

Ivana&Petar.... Hvala na informacijama, ja Vam zelim sve naj, naj tamo i da nam se ne vracate I za tebe jedno pitanje, ako moze. Zasto ste se odlucili bas u Orlando?
Reply With Quote