Da, i mislila sam da tako stoje stvari.
1. Necu ni da pokusavam da trazim posao odavde, cekam nekog da se smiluje da zaposli mene sa SSS, a njih X% mozda ceka taj isti poziv sa fakultetima. Ja sam u izboru za eliminiaciju odmah.
2. Planiramo da idemo turisticki, ali ne da prekoracimo vizu ( znam koliko su rigorozni za nepostovanje). Bicemo sve ukupno 20-ak dana na proputovanju po SAD, od toga bar 5 dana u LA gde i planiramo odlazak, pa cemo da iskoristimo priliku da razmotrimo mogucnosti koje nam se tamo pruzaju. U medjuvremenu cemo zajedno aplicirati za GC, pa... videcemo. Ja kao surovi realista, realni pesimista, nesto se ne nadam u zvezde srece

, ali daj sta das...
3. Nismo razmisljali o nekoj dr zemlji, jer ne volim hladnu klimu (Kanada, UK), a Australija mi nekako... nemam pojma... I ako imam neke rodjake tamo, ali oni su jos sa Kraljevom gardom emigrirali tamo, sad nemam pojma ni gde su ni sta su, niti smo u kontaktu. Znam samo da je neki straaasan biznismen tamo i to je sve. Tako da i to otpada.
4. Ako odemo turisticki i vratimo se u predvidjenom roku, da li ce neko postaviti pitanje dobijanja GC ukoliko jednog dana budemo izvuceni? Nelogicno mi je da bi neko pravio problem, ali sta znam...