View Single Post
Staro 02.05.2012, 13:17
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NightSky Prikaz poruke
Curlika, na sve ovo mogu reći samo WOW! Vrlo inspirativno! Svaka čast! Ako ste se uspjeli snaći u BiH (mada, mogli ste, vala, naći i perspektivniju zemlju), sigurno neće biti problema u USA, gdje je sve neuporedivo bolje i normalnije. Samo da upali lutrija radi lakšeg dobivanja GC i da nam svima (forumašima) središ besplatan upad na neki tvoj koncert u Las Vegasu!
Svako dobro!
Hvala NightSky...moj post je bio "ukratko" ali sta jos ima u pozadini...ne bi ni pisao jer mi niko ne bi verovao. Sad je malo lakse, a matora budala (ja), kojoj je ipak zadnjih 5-6 godina "krenulo" (drugi brak, cerkica, selidba 2008 za B.L., zavrsetak studija u roku...itd)...ipak veruje da bi sa apliciranjem u oktobru ove godine i majskim izvlacenjem sledece godine samo nastavio svoju tj. porodicnu "nadogradnju". Neki mi zameraju sto sam tako umislen ali ako sam ne zelim sebi bolje i ne trudim se da to postignem...gde sam? Jesam pre 4 godine mogao verovati da cu preziveti u B.L. i zavrsiti akad. u roku? Jesam. Doduse, sve je to od mene zavisilo...neko ce reci, a DV Lutrija ne zavisi od mene. To je tacno ali...svakako je potrebno skupiti jaaako puno para za nas 3 d odemo. Pa za to nam je potreban dooobar period. Pa ako slucajno i ne upali DV, trazicemo druge solucije za izlazak...mozda negde i u Evropu...ne znam. Znam samo da nisam statican i da uvek tezim za novim, boljim ne prezajuci da ucim sta god da je to. (za razliku od moje generacije). Eto...nek je zdravlja samo, (ko i do sada - kuc, kuc) i svega ce biti.
Reply With Quote