Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivanmilosavljevic
Platio bih svakom Srbinu izlet,da na 7 dana obidje Svajcarsku,Dansku I SAD...I posle tog procesa,papir i glasacki listic,cisto da vidimo sta je sa mozgom.... 
|
Slazem se...Mada neizmerno mi je drago sto cu nadam se imati prilike da pobegnem od ove nase politike...ne mozes da se okrenes ni na jednu stranu a da se ne govori o politickim strankama...Muka mi je od podjebavanja zbog strnackih pripadnosti, a moras biti u nekoj stranci jer drugacije ne moze..
A sto se tice toga sto je Hope rekao, to se desilo jednom mom drugaru. Pretukli ga(izubijali bolje da kazem) samo zato sto je isao istom stranom ulice kao i neke dve budale. Maltene se jedva izvukao, a povrh svega mu ostale posledice za ceo zivot...
Muka mi je tih budala, a i bogami onih koji traze neku pravdu za Urosa. Ovde kod nas je nacionalni heroj neko ko ubije nekog. Sto vise pravis nereda vise si cenjen medju ljudima...A da ne pricam o ostalim nasim dragim herojima.
A da izadjes jedan vikend a da to protekne bez i jedne tuce ili racije, mislim da bi to bilo najvece cudo ovih prostora ikada..