View Single Post
Staro 15.05.2012, 19:14
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom Prikaz poruke
e da! cuo sam za to. tu se odrzava i neko svetsko prvenstvo u tome, zar ne? bas sam nedavno upoznao jednog amera, koji se time bavi climbing-om, i koji mi je o tome pricao. to stvarno zvuci interesantno.

dreamers,

e bas nema zatvoreni bazen! a pitas sta ce mi? pa zato sto od Novembra do Maja ne mozes da se kupas na otvorenim jer je hladno. to je ipak visoravan na velikoj nadmorskoj visini. a ako pitas sta ce mi bazen uopste, svasta, pa u svakom razvijenom turistickom mestu imas, jer neko eto zamisli svasta smatra i kupanje delom provoda! ako se otkacis sa drustvom, popijete malo, zezate se, sta fali i bucnuti se malo negde? ali u LV necete imati gde, osim ako niste otisli u toku leta. meni je to bilo nezamislivo da jedan Las Vegas nema zatvoreni bazen za turiste, ili u najmanju ruku zatvoreni water park,a oni nemaju ni otvoreni! tek ga grade i iako je planirano da se otvori ove godine, pomerili su za 2013. zar nije malo pateticno da Jagodina ima bolji water park od jednog Las Vegasa?
Ti si to nesto mnogo siguran na osnovu jednog, zimskog boravka u Vegasu? Funny! Kao prvo, Las Vegas nije fun zimi i to svako ko zivi ovde zna. Zimi idu oni koji bi da stede novce...ti isti izbegavaju vikende u Vegasu i ono, odsedaju u hotelima van stripa. Ako ides u turisticki boravak u Vegas - ono, hoces u muzeje bla bla, onda nemoj da ides u Vegas. U Vegas se ide na besne zurke, pice i provod do zore i na bazene za "adults" only! Tamo se ide da se kocka, vristi za stolovima ko kod da dobija i da se totalno otkaci.

Bazeni - na stripu se bazeni greju na 75-85F - i rade regularno bez obzira koje je doba godine. Pri tom, Tropikana zatvori svoj bazen staklom preko zime i isto ga greje. Zatvoren bazen je i u Sahari. Da ne redjam sad od hotela do hotela ali cinjenicno stanje je da ne mozes da koristis bazen ako ne odsedas u tom hotelu. Tako da je sve jedno, zar ne?

Meni je Vegas u komsiluku i mi idemo non stop (pa cemo dreamerns i mi opet ovog avgusta) te valjda malo bolje znamo sta ima a sta nema u Vegasu. Mi idemo u avgustu uvek i vikendom strogo... sta da ti kazem - kad je covek spreman na fun, njemu je svud ok pa i svojoj dnevnoj sobi. Mislim - poredjenje sa Jagodinom ahahahah ajd' molim te
Reply With Quote