Citat:
Prvobitno poslao korisnik sonofamom
e da! cuo sam za to. tu se odrzava i neko svetsko prvenstvo u tome, zar ne? bas sam nedavno upoznao jednog amera, koji se time bavi climbing-om, i koji mi je o tome pricao. to stvarno zvuci interesantno.
dreamers,
e bas nema zatvoreni bazen!  a pitas sta ce mi? pa zato sto od Novembra do Maja ne mozes da se kupas na otvorenim jer je hladno. to je ipak visoravan na velikoj nadmorskoj visini. a ako pitas sta ce mi bazen uopste, svasta, pa u svakom razvijenom turistickom mestu imas, jer neko eto zamisli svasta smatra i kupanje delom provoda! ako se otkacis sa drustvom, popijete malo, zezate se, sta fali i bucnuti se malo negde? ali u LV necete imati gde, osim ako niste otisli u toku leta. meni je to bilo nezamislivo da jedan Las Vegas nema zatvoreni bazen za turiste, ili u najmanju ruku zatvoreni water park,a oni nemaju ni otvoreni! tek ga grade i iako je planirano da se otvori ove godine, pomerili su za 2013. zar nije malo pateticno da Jagodina ima bolji water park od jednog Las Vegasa? 
|
Ti si to nesto mnogo siguran na osnovu jednog, zimskog boravka u Vegasu? Funny! Kao prvo, Las Vegas nije fun zimi i to svako ko zivi ovde zna. Zimi idu oni koji bi da stede novce...ti isti izbegavaju vikende u Vegasu i ono, odsedaju u hotelima van stripa. Ako ides u turisticki boravak u Vegas - ono, hoces u muzeje bla bla, onda nemoj da ides u Vegas. U Vegas se ide na besne zurke, pice i provod do zore i na bazene za "adults" only! Tamo se ide da se kocka, vristi za stolovima ko kod da dobija i da se totalno otkaci.
Bazeni - na stripu se bazeni greju na 75-85F - i rade regularno bez obzira koje je doba godine. Pri tom, Tropikana zatvori svoj bazen staklom preko zime i isto ga greje. Zatvoren bazen je i u Sahari. Da ne redjam sad od hotela do hotela ali cinjenicno stanje je da ne mozes da koristis bazen ako ne odsedas u tom hotelu. Tako da je sve jedno, zar ne?
Meni je Vegas u komsiluku i mi idemo non stop (pa cemo dreamerns i mi opet ovog avgusta) te valjda malo bolje znamo sta ima a sta nema u Vegasu. Mi idemo u avgustu uvek i vikendom strogo... sta da ti kazem - kad je covek spreman na fun, njemu je svud ok pa i svojoj dnevnoj sobi. Mislim - poredjenje sa Jagodinom ahahahah ajd' molim te