View Single Post
Staro 17.05.2012, 22:17
Milosdv's Avatar
Milosdv Milosdv je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.01.2009
US lokacija: Hollywood, FL
YU lokacija: Beograd, Voždovac
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik JovanaDalibor Prikaz poruke
Ja sam nova na forumu ujedno mi je ovo i prvi put da sam se prikljucila nekom forumu i izvinjavam se ako sam pogresila temu,ali imam pitanje i nadam se da mi mozete pomoci. Naime, muz i ja smo se prosle godine prijavili za ucesce u lutriji a muzev brat pretprosle godine.

Prosle godine dobio je na kucnu adresu nekakve cd-ove za ucenje jezika,a sinoc ga je neko zvao na fixni da li iz agencije nije ni sam siguran jer slabo govori engleski takoreci nikako.
Naime,koliko je razumeo rekli su mu da treba sto pre da se javi u ambasadu u Bg. Zna li neko o cemu je rec? Kontaktirao je strica iz Amerike koji ga je i prijavio na lutriju ali ovog niko jos nije kontaktirao iako im je rekao da pozovu tamo posto on ne zna engleski. Sta mislite da li je kojim slucajem izvucen? I kako se to proverava?
AJ pojasni malo.

Vi ste se prijavili ??? GDE??? Na kom sajtu, lutrija je besplatna.
Da li ste se prijavljivali preko neke agencije??? I platili ???
Ako ste se prijavili jeste dobili potvrdu ili ??? Mužev brat ??? Ako nije dobio odma ideš dalje pa se prijavljuješ opet za sledeću godinu...
Ovo je zvaničan sajt za proveru ALI morate imati potvrdu http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

Kakve diskove ??? to veze sa lutrijom nema, proverite da li vas neko zeza.
Kontaktirao je strica ??? Pa neće ga niko ni kontaktirati moraš sam da proveriš uz potvrdu koju dobiješ kad se prijavljuješ (potvrda je u el. obliku koju možeš da odštampaš).

Aj daj još neke informacije pa da vidimo jeli zajebancija ili je neko zaj***o .
Reply With Quote