View Single Post
Staro 17.05.2012, 22:29
JovanaDalibor JovanaDalibor je offline
Član

Datum prijave: 17.05.2012
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

E ovako,moj muz je zadnjih 10 godina u toj prici da ide odavde. Muza je prijavio jedan stric 2005,pa cini mi se opet 2006 za ucesce i prosle godine u avgustu mesecu stricu je stigao mejl da za neku sumu od 150$ dobija mogucnost dozivotnog ucesca u nagradnoj igri jer je vec dva puta konkurisao. Posto smo se mi uzeli prosle godine,naveo je i mene u formularu.A njegov brat je na nagovor drugog strica koji je sito tamo UPLATIO 2010 ucesce u igri,ali preko neke agencije koja mu je za tu uslugu naplatila oko 2000$ cini mi se. Mi smo se prijavili on line i popunili,a dever je to prepustio stricu da resava za njega.I prosle godine dobije cd-ove za ucenje jezika...pre toga su ga gnjavili kako slika nije u redu itd...I sonoc poziv osoba prica na engleskom i on je uspeo da im kaze kako slabo prica enlgleski da pozovu strica i navodno je razumeo da treba da se javi u ambasadu. Mnogo toga mi nije jasno,ni oko naseg slucaja a ni njegovog....ko tu koga zeza? Jer svaki put kontaktiran je i taj stric koji je deveru pomagao a nama nije bilo potrebe jer ja odlicno znam engleski mada nas niko jos nije zvao...
Reply With Quote