[QUOTE=ZeljkoUSA;29695]Potpuno se slazem. Meni se prosle godine desilo upravo to da sam vise puta dnevno dolazio na forum, malo gledao stanove na zeljenoj lokaciji i ostale gluposti. Naravno da mi se to obilo u glavu u vidu najveceg razocarenja u mom dugom igrackom stazu. Umislio sam da nekako moram da dobijem :belj:
Ove godine mnogo mirnije prihvatio HAS NOT BEEN SELECTED, nisam se previse nadao, a nisam ni imao toliko vremena za razmisljanje i iscekivanje TOG majskog dana sto ni malo ne znaci da ne zelimo da odemo iz ovih krajeva, naprotiv.
Pokusavam na drugi nacin da obezbedim svojoj porodici i sebi odlazak. Sto se tice pukog popunjavanja i slike pocetkom oktobra, jaooo.... Pa to me nece mrzeti da saljem do kraja zivota, bas da vidim sta ce se desiti i da li ce me ikada izvuci, makar otisao bas u USA i imao njihov pasos :==D:[/QUOTE]
Ja sam recimo od nove godine jedva cekao 1 maj,ali stvarno.I bio sam ubedjen u to,posto nisam znao sta treba da pise kad te izvuku.Na prvu sam pomislio,da samo usao u uzi krug,i bio potpuno zbunjen.
Reci cu Vam jednu zanimjivu cinjenicu,da mi je svaka ,,baba vanga'' predvidela U.S. Zato sam se nadao.heheh
|