View Single Post
Staro 18.05.2012, 00:35
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

A ljudi....zar se ne druzimo lepo na forumu? A i zasto ne bismo napravili uzivo sastanak forumasa sa "ove strane" a ne samo "sa one" kad se ode? Lepo je biti u zajednici gde svi imaju isti cilj. U braku ako dvoje nemaju ista ili slicna interesovanja...raspada se (kad tad - iz iskustva), u sexu ako jedno oce drugo nece - nista od toga...Zato se ovde druzimo ko kad moze, slusamo iskustva drugih koji su otisli ili koji se spremaju da odu. Nekad nekoga napickamo pa se taj izvinjava ali u sustini ok je. Mnogo bolje nego kuckati poruke na FB ili skype i traziti bilo koga u svetu da chatas sa njim gde svako lupeta sta stigne. Motiv je ovde isti svima i to nas cini slicnima. A da neko sa foruma nece oktobra ponovo se prijaviti mada je godinama se prijavljivao??? E to ne verujem. :) Dug je mesec oktobar i makar nece odoleti zadnji dan da se prijavi. Ko ovo jednom oseti ne odustaje sem ako mu se zivot drasticno ne poboljsa na bolje ili ode nekim dtugim tokovima.
Da li primecujete jednu cinjenicu??? To koliko je na nivou obrazovanost manje-vise svih forumasa? Citam postove mnogih...i novih i starih i cesto se divim nekim pametnim recenicama ili misljenju. Naravno ima i gluposti, al sto jedan bubne...a sto njih 5-6 prihvate pa nastabe raspravu...a i to je za ljude, ljudi! :)
Znam da su iscekivanja od godinu dana zaista prevelika za majsko razocarenje ali to nam je i svakodnevnica. Koliko slucajeva je da se dvoje zabavljaju, planiraju buducnost pa se iz nekih glupih razloga rastanu? Da ne pricam o onima sto stupe u brak pa se to rasturi posle par godina ili cak i vise! Zato, nemojmo kukati i uzaludnim nadanjima nego zivimo zivot kakvog nam je sudbina zadala (ili sto neki kazu Onaj Gore) a promeniti sudbinu nekima je vrlo lako da cak i nisu svesni dok je drugima to ubitacno tesko. No, ko sto kazem...zabavljajmo se, ucimo i nadajmo se...a ako bude srece mozemo se ko sto sam i rekao i ovde uzim druziti samo da se organizujemo. Vec godinama preko Interneta sam stekao bolje prijatelje nego u stvarnom zivotu. To je opet zato sto se na Netu sklapaju poznanstva sa ljudima koji imaju iste teznje i interese ko sto vec rekoh. (preko interneta sam se i drugi put ozenio pre par godina i to uspesno). Ovo je malo off topic ali morao sam nesto napisati jer imam utisak na su mnogi (s razlogom) obesili noseve zato sto nisu selektovani. Nadam se da sam malo bar pomogao da se moral digne i da se "stane na noge" posle pretrpljenog "soka". Ne zamerite mi.