View Single Post
Staro 18.05.2012, 19:53
AllenJohnJohnson AllenJohnJohnson je offline
Drug član

Datum prijave: 14.01.2012
Nepromenjeno

A što da vam kažem, i ja sam se svim srcem nadao da će me izvući. I još se nadam. U Hrvatskoj sam htio biti vojni pilot, cijelu srednju žestoko vježbao kako bih ispunio kriterije na kampu za selekciju, i 3 mjeseca prije liječničkog slomio nogu. I džabe što sam ušao u 5% odabranih na svim tim višednevnim pregledima, kad sam na kraju im trebao pokazati reflekse, a noga nikakva. Prošlo je skoro 2 godine od toga, i moja jedina nada je da ću nekad imat novaca kako bih postao pilot. U Hrvatskoj to ne mogu.
U SAD-u, ne da mogu s vremenom zaraditi da budem civilni pilot, već oni i u ratnom zrakoplovstvu primaju strance koje onda brzo naturaliziraju, a ako imaš završen bilo koji preddiplomski (undergraduate studij), možeš postati časnik i vojni pilot do 30-te godine (meni je tek 20).
I iako je lutrija najbolji način za mene, ipak sam odlučio ići iduće ljeto i ljeto iza toga u SAD, samo crnčit, ne se zabavljat, da zaradim što više (ja ionako ne pijem nit pušim, meni je zabava samo otići u veliki grad i biti tamo). Onda ću završit preddiplomski i otići na godinu ili dvije kao au pair (dadilja). Od tih zarađenih para tamo upisati community college... i tako dalje. A možda nađem neku vezu i s preddiplomskim dobijem H1B vizu...

Samo treba naći plan B, što ako lutrija iznevjeri.
A i to što kažete kako je to godina dana igranja sa živcima, trošenje vremena... baš zato nemam internet gdje studiram, već samo kad sam doma vikendom...
I da kažem, nemate pojma koliko mi forum pomaže. Ovdje smo svi isti, razumijemo se i slušamo. Kad dođem za vikend doma, razveslim se kad vidim da ima brdo poruka na forumu za pročitat.
Jedino što može biti bolje od foruma je imat psihijatra koji također igra lutriju!:==D: