View Single Post
Staro 13.06.2012, 22:35
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik dreamerns Prikaz poruke
Jedna takva kucica u silikonskoj dolini da iznajmis je oko 3-3.5k mesecno (mislim da je cak i skuplje). U San Francisko je oko 4.5k mesecno....cisto poredjenja radi :-) Inace, cak je i osiguranje za kola skuplje. Ja sam recimo kod progressive u IL imao osiguranje oko 80$ mesecno, da bi isto to osiguranje kod iste osiguravajuce kuce placao 130$ u Kaliforniji.
Ali u Silikonskoj dolini je lepse, zive ljudi obrazovaniji nego prosek ovde i imaju prosecno vecu platu. Sve ti je to - koliko para toliko muzike. Ovde oko mene su 99 % Ameri, cesto sitna deca, masa je dosla iz vecih gradova dok gaji decu. Imam kolegu koji je prodao dvosoban stan u Njujorku i kupio ovde ogromantnu kucu za te pare.

Bas me zanima kolike su tu sve ove ostale komunalije.

Ja zivim u kuci, stan na spratu, ispod ima neka druga zena koja iznajmljuje, sto zovu duplex.

Aj napisite po vasim prebivalistima koliko su ove stvari kod vas, bas me interesuje...

Znaci kuca od 80 m2, dvosobna u Silikonskoj Dolini je prosek 3500 dolara mesecno za iznajmljivanje? Koliko su stanovi od 80 m2, dvosobni? Koliko dodju komunalije?
Reply With Quote