View Single Post
Staro 25.06.2012, 21:10
EC-WC EC-WC je offline
Član

Datum prijave: 25.06.2012
US lokacija: NY
YU lokacija: Nis, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Amerashi Prikaz poruke
Komentarisao sam zato sto nisi u pravu , Wallmart ima i to znam
iz razloga sto imam par poznanika koji rade tamo
A ja sam na ovom forumu iskljucivo da citam ,, sve sto zelim znati tu je ,Zato ne postam nista , ali me je tvoja poruka natjerala drugacije ,Ja ne zelim nikakvu svadju i raspravu tako da ,nemoras planut odma sto sam te ispravio.
E pa druze onda ja vec duze vreme zivim u zabludi, ili mozda sam lud kao i jos nekih 10 miliona ljudi ovde. Da ponovim jos jednom(mada vidim da je hope delimicno dao odgovor na to) u NYC(5 borough) NE POSTOJI ni jedan Walmart superstore iz prostog razloga sto je unija trgovaca bila slozna u tome da zabrani otvaranje takvog centra. Dok su republikanci bili na vlasti postojala je inicijativa (cak i par projekata, sa sve targetiranim zemljistem) za izgradnju istih ali posto projekat nisu izgurali a nisu vise na vlasti pa od svega toga nista. BTW otprilike 90% clanova unije trgovaca u NYC je pro-demokratski orijentisana, tako da Walmarta u 5 borough area- nece biti skoro.. Ja bih te ovim putem i zamolio da vise ne produzujemo ovu polemiku (znam da ja necu) jer samo moze nekog da zbuni, a to nam(bar meni) nije cilj. Ovde govorimo cinjenice i ja ih iznosim iz PRVE ruke a ne preko nekog komsije/rodjaka/bratovog poznanika/snajkine komsinice iz devojackih dana..
Reply With Quote