View Single Post
Staro 06.07.2012, 13:22
srboljub89's Avatar
srboljub89 srboljub89 je offline
Drug član

Datum prijave: 14.07.2009
US lokacija: Vidjecemo. :)
YU lokacija: Bijeljina, RS
Nepromenjeno

[QUOTE=Tamara85;30325]Samo srednja jer je dovoljno za uslov, a ako zavrsis fax do intervjua iliti izlvacenja GC lako ti njima dodas diplomu, tj ne moze da odmogne. A slucajno da budes izvucen a ne zavrsis ne bi bilo veselo. Tako da ne trci pred rudu :==D:[/QUOTE]

Znam da je samo srednja (4 godine dovoljna za uslov), ali reko da pitam. Planiram da idem sam jer nisam ozenjen, tako da necu da trcim pred rudu. Hvala ti na odgovoru. ;)

[QUOTE=mijan;30326]Ne znam koliko puta vise treba naglasiti da sve sto prikazujemo od podataka moramo imati za to dokaz u trenutku popunjavanja?!
Ako prijavu predas u Oktobru i napises da imas zavrsen fakultet ti njih lazes. Ne zanima njih da li ces u medjuvremenu ostvariti zamisljeno u zivotu recimo zavrsiti fakultet, ozeniti se, razvesti se, promeniti ime, dobiti blizance...
Njih zanima samo tacan podatak o tebi na dan popunjavanja. Sve ostalo za njih je davanje laznih podataka. Kome je to tesko shvatiti a receno je bar 10 puta onda bolje i da se ne prijavljuje jer kaznjava samog sebe pa onda i druge oko sebe.[/QUOTE]

A sto se odmah palis ko da te je neko polio benzinom? :grin: Pretpostavljao sam da je tako. Ipak hvala na odgovoru. :)