Tema: A Kanada?
View Single Post
Staro 21.07.2012, 17:11
botexag's Avatar
botexag botexag je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.12.2010
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik zvercica Prikaz poruke
Ja mislim da žele da povise kriterijum i smanje vreme čekanja. Trebaju im visoko-kvalifikovani emigranti , sa radnim iskustvom, sa dobrim engleskim, mladi i sa decom, sad i odmah.

Koliko sam ja cula gornja granica za maksimalan broj bodova će biti 35 godina, povisiće kriterijume za engleski i to najverovatnije 7 poena is svakog modula IELTS testiranja i povisiće kriterijume za visoko obrazovanje. Ko bude uspeo da skupi ove poene ići će vrlo brzo. Ovo su za sada samo nagađanja sa www.canadavisa.com. Krajem godine ćemo sve tačno znati.
Najveci problem je bio sto ljudi koji prodju bodovni sistem, dodju u Kanadu i onda se ustanovi da se njihovo obrazovanje ne priznaje, pa uglavnom u pocetku primaju socijalnu pomoc i rade poslove za koje nisu kvalifikovani...

Stoga hoce da favorizuju nacine imigracije gde vec imate obezbedjen posao, pa prakticno sa prvim danom dolaska se bolje uklopite u drustvo....
Takodje ce ubuduce (tako se bar prica) za sve vrste imigracionog programa biti obavezno polaganje jezika...

O sudbini trenutno suspendovanih FSW i Business programa, niko ne zna dalju sudbinu i da li ce uopste biti vraceni kako mogucnost 2013.

Inace licno mislim da ovo suspendovanje ima veze i sa eknomskom krizom, jer su zatvorlili nekoliko imigracionih office-a, a njihove predmete prebacili u druge gradove, tako da se sigurno stvorila ogromna guzva papira koje treba obraditi..
Reply With Quote