View Single Post
Staro 31.07.2012, 04:23
oj1702 oj1702 je offline
Član

Datum prijave: 30.07.2012
Nepromenjeno

Hvala na brzom odgovoru!
Zaboravih da kazem da sam ja u USA vec tako da ne idem na vizu... Proverila sam i rekli su mi da konkurisem kao domestic student sa internacinalnom diplomom ili sta vec. Sto ne znam koliko je dobro ili lose, zapravo nemam predstavu. Sto se tice konkurisanja ja saljem samo na UIC i na IIT i naravno da zelim da udjem na ovaj prvi iz vise razloga, finansije, reputacija... Kao sto vidis, prilicno skroman izbor, ali opet zbog svojih razloga moram da se usmerim samo na okolne fakultete. E sad sto se tice vise departmana, ja konkurisem na chem. engineering jer sam to zavrsila i to me i zanima tj. ne pada mi nista drugo na pamet gde bi me lakse primili. Ne znam ni kako to ovde funkcionise, koliko mogu zapravo da se udaljavam od svoje struke i da li mi to umanjuje sanse da uapdnem u fazonu ova ne zna sta hoce. A za master pitam najvise zato sto mi je izbor suzen i vec zivim ovde i ne mogu da kazem dobro nema veze ako ne upadnem jer mi u mnogome to odredjuje zivot i buducnost ovde... Meni je to bio primarni cilj pomeranja i dolazenja ovamo, pa da znam da li da pakujem kofere opet Ne znam da li mogu da im napisem da me uzmu u obzir za master ako me ne zele za phd ili tako nesto... Sto se tice ostalog, toefl mi je 105, prosek nesto preko 9, a gre mi je jadan jer iz nekog razloga ne mogu da se mrdnem sa mrtve tacke... Mislim na verbal koji me ubija u pojam, doslovno! Pa me to mozda i vise brine od tog istrazivackog i radnog iskustva, ovog prvog kojeg imam nesto skromno, a ovog drugog kojeg nemam ni najmanje. Eto to su moje muke u najkracoj mogucoj verziji...
Reply With Quote