View Single Post
Staro 09.08.2012, 21:59
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

[quote=jelkanish;30813]moram da se ubacim malo...nije istina da su svi prevaranti...doduse vecina jeste.
ja sam se prijavila prvi put prosle jeseni preko agencije,kao da probam,platila 50 usd ...tu me maltretirali u pozitivnom smislu oko slika,sredjivali ih i sve kompletno poslali.
na kraju tamo sredinom maja,posto sam ja skroz zaboravila na lutriju,obavestili me telefonom da smo izvuceni i uala...stvarno jesmo.
da li ima neke veze sto su oni sredjivali papire ili ne,ubacili nas u neke vip klijnete,nudili neki paket za malo vece pare da nam sve srede i kartu i stan i posao...sto je meni sve to malo neverovatno i naravno nisam pristala na to.
Ali ono osnovno sasvim je ok i profesionalno...pa ko voli nek izvoli.[/quote]

Ima nekih agencija koje rade svoj posao kako treba, to stoji...al sa moje tacke gledista ne vidim razlog zasto bi davao nekoj agenciji 50 USD da bi mi poslal prijavu kad mogu i ja to sasvim sam da uradim...OK, postujem svaciju odluku, smao jednostavno kazem. Al eto vama se to posrecilo, tako da svaka cast.
Jedino sto me iritira kod tih agencija jeste da su doista njih bezobrazni do nemogucih granica. Jedna devojka se zalila da joj nisu hteli reci konfirmacioni broj dok ne plati dodatnih nekoliko stotina USD, nakon sto su joj javili da je izvucena. Ili da kupi njih paket koji ukljucuje imigracionog advokata i avio i stan...A jos kad pomislim da ce oni raspolagati mojim kompletnim podacima(sem JMBG) za sta im je volja...bas mi nije do toga.

Interesantna stvar jeste njihova kampanja. Nude garantovano CG kad se prijavite preko njih, a kad vas izvuku dobijate stan, i posao i avion...Sve te stvari mozete dobiti i besplatno, ili ako ne zelite sami da se mucite, mozete otici u neku od agencija koji se bave work and travel programima ili drugacijima te vrste pa vam oni nadju i posao i stan uz ODREDJENU komisiju...:no:
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com