View Single Post
Staro 09.08.2012, 22:06
oskark's Avatar
oskark oskark je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.06.2010
US lokacija: Chicago, IL
YU lokacija: Zrenjanin
Nepromenjeno

[quote=mijan;30821]Vec sam rekao jos pre davno svoje misljenje da sumnjam u regularnost i mislim da te agencije imaju povezanost sa zvanicnicima. Ne izaberu su svi preko agencija, ali se dobar deo biraju kandidati koji idu preko agencija i time agencije dobijaju sve vise igraca i love, koju dele sa zvanicnicima. Naravno, to je nemoguce dokazati.
Ako se vecina ljudi prijavi samostalno i besplatno, otkud toliko veliki procenat dobitnika preko agencija?! Svako malo imamo neke dobitnike preko agencija, a vecina igraca se prijavi samostalno.
Sve je to unosan biznis ali nemoguc za dokazati.[/quote]

Ne tvrdim da nisi u pravu, ali.....:grin: niti da nisi u pravu...
U glavnom mito i korupcija postoji u svakoj drzavi i na svakoj lestvici nasega drustva. Samo, sa jedne tacke gledista jeste ima onih koji su dobili preko agencija, ali ako realno sagledate situaciju, taj broj se cini velikim ali samo iz jednog jedinog razloga...A to je da su svi koji su dobili preko agencija i hvale iste i govore kako su preko njih aplicirali. A ne verujem da smo nesto preteralno culi primere onih koji se prijavili a nisu dobili. Slicna bi situacija bila i sa forumu, da se javljaju samo oni koji su dobili..svi bi pomislili da ako su nasi clanovi imaju vecu sansu za dobitak:blink:

A sa druge strane ja se prijavio sam na zvanicnom sajtu pa me izvukli, prvi put...
:obrva:

Sto volim teorije zavere, nikad kraja :D
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle

Oskarov Blog

zelenadvlutrija.blogspot.com