Tema: Pomoć
View Single Post
Staro 23.08.2012, 13:45
vuxanne vuxanne je offline
Amer

Datum prijave: 13.10.2009
YU lokacija: Bilo kuda kiki svuda
Nepromenjeno

[QUOTE=Bullet4MySelf;31084]Pozdrav svim forumašima sa prostora ex-yu. Naime imam pitanje znam da ima negdje na forumu, ali da mi olakšate malo radi se o prezimenu, kad se prijavljujem o na green card lotteryi, ako je npr. u prezimenu slovo Š i ć dali unosimo to tako ili Sh i ch ili S i c. Mislim malo mi je to komplicirano... pa ako mi mozete pomoci oko toga pitanja. Ovo ce biti prvi put da sam se prijavio na lutriju, pa bih molio vas koji znate u vezi toga da mi pomognete.. I skoro zaboravio ovo pitat, ja i zena smo rodeni u Bosni, ali nemamo Bosansko drzavljanstvo imamo samo Hrvatsko i kad se prijavljujemo pod koju drzavu se vrsi prijava..

Thx unaprijed..[/QUOTE]

E al ti je ime, nije valjda da o tome razmisljas... Nadam se da ne... :wtf:

Stravljas s i c a ne sh i ch (mada bilo bi bolje da je pribliznije kako bi oni procitali ne znam stvarno ima li pravilo za to - nesto zvanicno). Mada veruj mi bilo bi mi mnogo lakse da sam napisala Yankovich a ne Jankovic (kazem primera radi). Rusi tako rade. Koriste cirilicu a u pasos pisu kako se cita na engleskom. Ovako ce da ti kasape i ime i prezime non stop. Najveci problem je Dj koliko mi se cini.