View Single Post
Staro 08.09.2012, 23:54
joga joga je offline
Drug član

Datum prijave: 02.09.2012
Nepromenjeno

[QUOTE=vrhunski;31337]Nisam cuo do sada da su nekome trazili ali traze obavezno da imate nekog prijatelja/poznanika tj bilo koga u US da ga stavite u formular kad Vas izvuku ali o tome treba da pocnete da brinete tek ako Vas izvuku jer sve pre toga je previse rano :)[/QUOTE]
Svasta.Da li to znaci da ako nemam nikoga u US koga bih upisala u taj formular(kao sto nemam) da onda i ako dobijemo GC ne mozemo otici u US?To mi bas suludo zvuci,zasto bi svaki GC dobitnik morao da poznaje nekoga u US?A sto se tice mojih pitanja sada,ista buh postavljala i da imam GC,pa ce nekome vasi i odgovori drugih sa foruma biti korisni.Inace uvek volim da sve pripremim i izkalkulisem na vreme a to je sada...jer svakako planiram u sto skorijem roku da apliciram za vizu ili ucestvujem u GC lutriji,tako da ne bih o tim stvarima da brinem tek ako nas izvuku,jer i nemam ja bas puno vremena-u svetu glume 29 je mnogo vise,skoro kao psece godine:) tako da ako dobijemo vizu krecemo istog trena,a pre toga se raspitujemo i pripremamo teren.U Srbiji je sve primitivnija atmosfera i losija sitacija na mnogim poljima...pa odlazak nije sporan,samo nadam se da ce taj odlazak biti u LA.
ps:jel tacno da ako sada apliciramo za lutriju u Ameriku mozemo doci tek za godinu i po do dve dana,znaci ne pre maja 2014?