View Single Post
Staro 11.09.2012, 22:40
Milosdv's Avatar
Milosdv Milosdv je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.01.2009
US lokacija: Hollywood, FL
YU lokacija: Beograd, Voždovac
Nepromenjeno

[QUOTE=milosx;31372]Evo da se pohvalim, posle 75 dana sam dobio ponudu za stalni posao :grin:
da buded sistem administrator. Bilo bi ranije ali su mi reference bile na godisnjem odmoru pa su pokusali da ih dobiju email-om 3 sedmice.

Ovo oko osiguranja mi uopste nije jasno pa bih molio za preporuku sta da izbegavam a sta da vise gledam.

[B]Medical [/B]Insurance
Opcije su 3 plana: 2 Referal-free PPO plan i jedan fee-for-service (reimbursment) plan. Sta god da izaberem poslodavac contributes towards premium costs.
Za [B]dental [/B]imam opcije Aetna Passive PPO plan ili Aetna DMO plan. Oba isto kostaju i placa zaposleni.
[B]401[/B](k) je penziono valjda, i koliko sam razumeo sam biram koliko za to izdvajam.
Imate li iskustva sa ovim i sta ste vi izabrali?

Plata nije nesto posebno narocito za ovu poziviju, ali svakako jos ne znamo koliko nam treba mesecno i koliko ce nam mesecno ostajati kad sve ovo gore i jos porez poplacamo, tako da cu prihatiti. Koliko vidim ovde svi menjaju poslove u 10 dana kad se pojavi nesto bolje pa ona mi izgleda da nema razloga da odbijem.[/QUOTE]

Srecno bilo :bravo:

Aj napiši malo o toj poziciji (sys.admina linux, win, ....) i ulaznim zahtevima poslodavca kod koga si uleteo.

Pozdravljam

dreadnot ima li kakvog bloga od tebe?