Germany
ja ne znam kako je u Americi,ali zivim u Nemackoj i moje misljenje je da dodjes ovde ako imas papire..jer ovde ako si papiroloski sredjen,jedino ti preostaje da radis sve je regulisano,postena zemlja,posteni ljudi mislim na svabe..pogotovo sto imas malu decu,to je super prilika za njihovo odrastanje...dosta se radi ali se zna zasta,po meni jedna divna zemlja,opustena,kulturna...a sto se tice familije,ne verujem da ce iko da te pogleda kad dodjes,svi su oni fini jer verovano misle da nema sanse da se sredis papiroloski,a kad budes doso okrenuce ti ledja..jos ako si bolji od njih,to sigurno nece moci da podnesu...ovde treba izbegavati nase ljude jer toliko su iskompleksirani da svi glume svabe...mozda su tvoji drugaciji,ja sam iz jednog primitivnog vlaskog kraja,gde svako svakog prijavljuje..strasno i to je jedini razlog zasto,sam se prijavila na lutriju..jer sa njima nema zivota...po meni je mnogo bolja Nemacka,a sto se tice jezika ja i moj muz pricamo engleski,sreca svi ga znaju tako da ti nemacki i ne treba...:;D:
|