Tema za fotografije vec postoji, ali nema veze, odgovoricu ovde...
Da dodam ja mojih 2¢. Ne znam dal se neko seca gde li sam objasnio za fotografije, ali evo opet cu...
Sto se moje fotografije tice, ja sam bio siguran da ce me odbiti ako zbog niceg drugog onda zbog tog razloga.
Slikao sam se kuci, sam sa ispruzenim rukama i to uvece u mojoj sobi sa nenamestenom kosom...a da stvar bude najbolja sa mobilnim telefonom

Jeste da mi je fotoaparat na mobilnom 5MP sa blicom, opet mobilni ne moze da napravi kvalitet slike kao fotoaparat. Tako sam i ja ispao...bled i slika je bila po meni malo vise osvetljena, niti je kontarst kako bi trebalo da bude. A da stvar bude jos gora meni je soba plava, tako da je pozadina na slici drecavo plava. a ne bela.
Jedino sto sam pogodio od svih zahteva sto su napisali jeste rezolucija fotografije 600x600px, a to jedino zbog toga sto sajt nece drugacije da prihvati sliku. Ostalo mislim da sam sve pogresio. Ne znam dal nisu gledali ili sam im smesan bio pa su me zbog toga izabrali

, ali mozda u svemu ovome sam imao vise srece nego pameti
E sad ono najvaznije:
Ovo ne pokusavajte kod kod kuce

Sala mala....
Ono sto sam hteo jos reci jeste da ja ne ubedjujem nikoga, niti kazem sta je pravilno, samo sam ja rekao moju stranu price, kako sam ja uradio...
Vi radite na nacin kako Vi mislite da Vam je najbolje. Da ne bude posle ja sam rekao