View Single Post
Staro 03.10.2012, 10:48
dulobar's Avatar
dulobar dulobar je offline
Drug član

Datum prijave: 07.08.2012
US lokacija: Samo California i to neki grad u blizini Los Angelesa
YU lokacija: Vinkovci, Hrvatska
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oskark Prikaz poruke
Pa posto ti prvi put nije izbacio confirmtion number trebalo bi da nije submitovalo podatke.
Naime, ako se vise puta pritisne dugme submit, opet ce isti rezultat izaci, i ne moze da skodi ako se vise puta pritiska.
Case number se otvara prilikom prvog otvaranja stranice i automatski se brise u roku od 60 minuta, ako u toku tog preioda ne pritisnes submit. Tako da mislim da je sve ok. Necu 100% da tvrdim, ali tako bi trebalo da bude
Sto nisi isao preko internet explorera.?
I ja mislim da bi trebalo da bude sve u redu, al eto pitam za svaki slučaj da budem siguran. Ko što rekoh, praznu stranicu mi izbacilo (ko da je server zauzet, adresa zauzeta, jednostavno nije reagiralo iz prve), nikakav Confirmation Number mi nije izbacilo, pa sam se vratio nazad gdje su svi podaci za provjeru pa sam pritisnuo samo jednom Submit i dobio sam tada Confirmation Number. Znam da piše IE, al ja iz navike koristim Mozillu (nju imam na kompu) pa sam išao preko nje. Pročitao sam i da se dosta ljudi preko Mozille bez problema prijavilo, a i pročitao sam negdje (moguće ovdje na forumu) da se može prijaviti koristeći IE 7 ili novija verzija ili Mozillu.
U svakom slučaju ti hvala na odgovoru, sad ostaje čekati i nadati se najboljem pa što Bog da, sretno svima pa da nas što više nagodinu pozeleni!
Reply With Quote