Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
prijava napokon uspjela...poslana jučer u 23:00. i nakon toliko godina prijavljivanja opet nisam ziher kako sve ispuniti i sve provjeravam 5 puta.
nemam ništa protiv da se ljudi prijavljuju...dapače svatko traži svoje mjesto pod suncem, ali me smeta kad se prijavljuju ne informirani ljudi (koji misle da ih sve tamo čeka i da je sve djabe) i ljudi koji nisu sigurni bili ili ne bi išli pa se prijave ono..ajde ako me izvuku ne moram ići i uzimaju mjesto nama koji bi najradje već bili tamo.
|
Eno na facebook stranici "Mladi napustimo Hrvatsku" (koju čita 35 tisuća mladih ljudi), su stavili blogove kako se prijaviti. Ništa kako treba para da se dođe do Amerike i živi bez posla prvo vrijeme, renta stan i auto. Samo kako je prijava besplatna. Da se ubiješ. I onda im krenem objašnjavat za što sve treba para kad te izvuku (liječnički, viza, avionska karta, stanarina, hrana i sve), ali naravno tvrde glave meni ne vjeruju. Uglavnom, sada imamo potencijalno nekoliko dodatnih tisuća mladih prijavljenih samo iz Hrvatske, a ljudi nemaju pojma o čem se radi. Znaju samo da je prijava besplatna.
Po meni, nije u redu da se tako šire informacije. Što netko ima pisat blog uopće blog tako? Ako si dobio GC, bježi u Ameriku i točka. Ja za ovo znam godinama, sam sam se informirao, satima i danima googlao da naiđem ovdje. A onda oni naprave facebook stranicu koju u mjesec dana (doslovce) lajka 40 tisuća mladih Hrvata. I kažu im "samo se prijavite, sve je besplatno". Da je njima do Amerike, ili do odlaska bilo gdje, sami bi potražili. Ovako dobili sve servirano.
Razumijem kad te netko direkt pita, pa mu pomogneš, zato forum i služi. Ali sad je netko na birou 3 mjeseca, ili je završio srednju, a oni dobro da nisu na ulice izišli i platili oglase na tv-u "mladi, prijavite se, blesplatno je". Gamad.