View Single Post
Staro 03.10.2012, 22:53
mijan mijan je offline
Stari vuk

Datum prijave: 21.09.2010
YU lokacija: Beograd, Srbija
Nepromenjeno

Pa i u srpskim novinama koje su sve redom napisale clanak o prijavljivanju dovoljno je pogledati sta pisu ljudi u komentarima ispod tekstova. To su sve laici koji su prvi put i culi za lutriju ili su nesto naculi o tome od nekoga u zivotu. Mnogi od njih ce se sada bez rezona i bez dovoljno informacija iz zezancije prijaviti kao i u Hrvatskoj. To je ono sto sam vec rekao na drugoj temi. Nisam protiv prijavljivanja bilo kog coveka, samo sam skrenuo paznju da treba traziti alternativne nacine za odlazak jer lutrija je "pukla". Cim mi imamo 80% dobitnika u jednoj godini koji su uspeli iz prvog pokusaja to znaci da se masovno pocinje igrati lutrija na nasim prostorima sto zbog sve vece krize na Balkanu, a prvenstveno zbog ucesca neinformisanih i nezainteresovanih igraca. Internet je rasirio pricu o lutriji kroz novinske clanke, blogove, elektronsku prijavu koju moze svako da popuni, i slicne stvari do bukvalno teranja ljude na prijavljivanje. Da ne govorimo o tragicnom smanjivanju broja dobitnika iz godine u godinu za nase drzave, to je vec tuga. Verovatno ce i kod nas agencije za prijavljivanje imati vise posla i dobiti vise na popularnosti u buducim godinama. Sta je, tu je. Nista se tu ne moze uciniti pa zato se nemojte ni nervirati.

Last edited by mijan; 03.10.2012 at 22:58.
Reply With Quote