View Single Post
Staro 04.10.2012, 12:06
edinze edinze je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.09.2012
US lokacija: akobogda Las Vegas
YU lokacija: zenica
Nepromenjeno

Uspjesno prijavljen 02.10. i ja i supruga. Hvala svima koji su pisali sacjete na forumu,informacije koje se mogu naci na stranici su fenomenalne i od velike koristi du bile u toku ove pripreme pred prijavu,a isto tako bi bile da me izvuku jer sam mjesec dana potrosio na sve teme,linkove i savjete.... E sad se slazem sa ostalima da informaciju ne treba toliko plasirati.... U BiH je cak u najtiraznijem cadopisu izasla obavijest o lutriji,o FB da ne pricam.... Navala ce biti ogromna,prijava ne mogu ni misliti koliko,sto onih nesigurnih u sam odlazak,sto onih "hajd da popunim iz zajebancije"... Koliko mi koji bismo zaista otisli u slucaju izvlacenja gubimo ovakvim ponasanjem pojedinaca suvisno je govoriti.... Mi koji smo sve sami pronasli,informirali se,ucili kako svu pricu dovedti do kraja.... I sad ce hiljade budala sve to sjebati,cistom zafrkancijom. Neko je nekad spomenuo na forumu da bi trebalo da se uvede placanje ucestvocanja na lutriji.... I sa tim se slazem stopostotno,jer bi de broj neozbbiljnih kandidata sveo na cisti minmum,a oni pravi bi imali izgledne sanse za toliko zeljeni odlazak. Sretno svima onima koji su de prijavili,ali koji bi zaista taj odlazak u slucaju izvlacenja i realizirali...
Reply With Quote