Posto vec treci put pokusavam da napisem poruku, uvek mi se nesto zaglupi browser, napisacu samo u kratke crte.
Adrese pisete onako kao sto vam i jeste. Ne znam zasto svi razmisljate toliko o adresi, svakako preko adrese se ne salje nista. Adresu pisete kao da sa letovanja saljete razglednicu kuci. Nista vise nista manje
Treba mi mala pomoc za par polja, kome nije tesko :ajojoj:
[I]1. [B]8a. In Care Of[/B][/I]
[I]Mogu li ovdje da upisem ocevo ime i prezime, kao primalac, ili da ne popunjavam uopste ovo polje ako nije znacajno?[/I]
[COLOR=blue] (Ovde pises tvoje ime ako zivis na adresi ako sto i tvoji roditelji, ako ne onda mozes da pises ocevo ime. Bas ako sto kaze, kome je namenjena posta. Ako neces da stavis svoju adresu iz nekog razloga, i odlucis da stavis prijateljevu adresu, naravno da ces pisati ime ko zivi tamo)[/COLOR]
[I]2. [B]8b. Address Line 1[/B][/I]
[I]Kako da podesim ime ulice engleskom jeziku? Ako je, primjera radi, ulica Marka Marulica 12, sta tacno da ukucam?[/I]
[COLOR=blue](Pises adesu kao sto i jeste, nist se ne menja. imena , adrese i imena gradova(sem glavnih) ostaje isti. Dakle stavljas kao sto i pise.) [/COLOR]
[I]3. [B]8c. Address Line 2[/B][/I]
[I]Sta se ovdje popunjava? Je li neka alternativna adresa ili?[/I]
[COLOR=blue](Ovde stavljas ako zivis u stanu,pa recimo broj stana, ulaza, lamela, sprat.)[/COLOR]
4. [B]8e. District/County/Province/State[/B]
Nije mi bas najjasnije sta da ovdje upisem. Iz Sarajeva sam inace.
[COLOR=blue](Ne znam kako je to kod vas tacno podeljeno, al u Srbiji se pise recimo: Novi Sad, Vojvodina, Serbia. Znaci: Grad, Pokrajna, Drzava.)[/COLOR]
[I]I sto se fotografije tice, pogledala sam pravila, ali nisam vidjela negdje ima li veze da li je kosa pustena ili ne? :==D: Mozda zvuci smijesno ali meni jednom kada sam se slikala za pasos ne dadose da ostavim kosu svezanu u rep :tot:[/I]
[I]Hvala unaprijed.[/I]
Za sliku ne znam da ti odgovorim, jer nisam nasao nigde u uputstvima sta sa kosom. Generalno mizslim da to nije problem. Al neka ti odgovori neko ko ima duzu kosu, a da ima iskustva.
22.05.2012. Stigla koverta u Kentucky
29.01.2013. Obavljen lekrski pregled
20.02.2013. Interview Uspesno Obavljen
21.02.2013. Viza u pasosu!!!
08.03.2013. Avionska karta
27.04.2013. Vezite se, Polecemo POE Seattle
Oskarov Blog
zelenadvlutrija.blogspot.com
|