Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
Nastavak skolovanja sam mislio u smislu nekog uskladjivanja sa njihovim skolstvom i njihovim trzistem rada i slicno. Nije mi bitno da dobijem samo papir da bih mahao sa njim ako je to neko moje zanimanje izumrlo na trzistu rada ili za ljude koji nemaju staza u struci za koju su zavrsili skolu.
Da pojednostavim, imam Visu skolu u elektro struci ali vec zastarelog smera i bez mnogo znanja u tome. Gledao bih da sadasnje znanje iskoristim kao podlogu da se doskolujem u elektro struci.
Da li je realno upisati nesto sa finansijske strane za jednog novog imigranta koji tek pocinje novi zivot prakticno bez novca?
|
A koji si smer? Mozes na nekom community college da odradis one sertifikate, ipak imaju drvene kuce pa ne stemaju nego razvlace zice kroz drvene rupe. Drugi napon, druga frekvencija... Mnogo nekih sigurnosnih pravila bas zbog drvene gradnje...Jesi li nesto visokonaponski (energetika) ili niskonaponski (elektronika)? Ili nesto trece? Ovde imaju manjak elektricara, to im je medju deficitarnim zanimanjima, bas pisem sad neki projekat sa sefom jedne vise skole sto obucava elektricare. Pogle ovo
klikni