Ja znam jedno troje koji trenutno studiraju i rade samo sto su nasli te community college koji rade uvece. Meni je licno sef jednog odseka rekao da je kuburio sa studentima i kad je otvorio uvece i vikendom, navalili.
A sto se priznavanja tice - sve mislim da je sreca. I mislim da je iznenjerske stvari mnogo lakse priznavati. Teorija elektricnih kola je teorija elektricnih kola svugde. Lupam primer ali imam druga koji je prebacio brdo predmeta sa masinstva u BG na masinstvo ovde. A fora je da mi tih truc bruc predmeta nemamo. Ja sam imala samo Sociologiju i Engleski od tih laganica. A ovde vise nego pola su te trange frange. Tipa mozes da uzmes i Art Appreciation, cak i Wine Appreciation ako to nude. Moj jedan prijatelj je imao problema da nostrifikuje petogodisnju diplomu elektro faksa u Kanadi jer nije imao dovoljno tih truc bruc predmeta.
Moj generalni savet je raditi za minimalac ovde je robija. Ako si imao mozga da zavrsis visu elektro tu, zavrsi nesto i ovde, imaces stalniji posao i cenjeniji. Nek traje koliko traje, isplatice ti se na duze staze. A moze biti da moras samo ove sertifikate posto vec imas nesto zavrseno. Proveri kad si ovde. I znaj, jedno su drustvene jedno inzenjerija. Elektricara imaju manjka, to zapamti. A kao sto rekoh struje svugde.
|