View Single Post
Staro 12.10.2012, 02:23
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik edinze Prikaz poruke
Moze li mi neko odgovoriti da li kontrolirana i blaga epilepsija moze biti razlog odbijanja pri eventualnom izvlacenju. Znam da je Zana nekad davno sortirala tacno spusak oboljenja koha diskvalifikuju ucesce,medju kojima stoji i psiholoski defekti...inace trosim tegretol,jedan od najblazih lijekova za ovu bolest...radim,imam porodicu... Treba mi zvanican stav ,ne misljenje pojedinaca koji nisu upuceni....pa ako neko nesto zna,molo bih za odgovor,unaprijed hvala...
Ne bi trebalo da imas problema, samo treba da dostavis odgovarajucu dokumentaciju. Ova oblast je regulisana sa Section 212(a) of the Immigration and Nationality Act (INA), kojom su precizirane grupacije koje ne ispunjavaju uslove za izdavanje imigracione vize. Kada su u pitanju zdravstveni razlozi:
  • prenosive bolesti (Tuberculosis, Syphilis, Chancroid, Gonorrhea, Granuloma, Inguinale, Lymphogranuloma Venereum, Hansen's Disease/Leprosy)
  • nedostatak dokumentacije o primljenim vakcinama (mumps, measles, rubella, polio, tetanus and diphtheria toxoids, pertussis, influenza type B, hepatitis B, kao i sve ostalo sto u datom trenutku CDC stavi na spisak)
  • fizicki ili mentalni poremecaj koji moze da predstavlja opasnost za samog aplikanta i druge osobe
  • fizicki ili mentalni poremecaj koji je izazvao u proslosti opasnost po samog aplikanta ili druge osobe
  • bolesti zavisnosti

Treba da prilozis potvrdu/dijagnozu od lekara sa opisom hronicnog oboljenja/kondicije, terapijom i efektima terapije. Tu ne bi trebalo da bude nikakvih problema.

Pozdrav.
Reply With Quote