Citat:
Prvobitno poslao korisnik NinaPetra:)
Ljudi, meni ovo nista nije jasno. Ali, ako lupetam, ignorisite post. Ako tetovaza nije na licu ili recimo, sakama, kako americka administracija moze znati za nju? Da li lekar na tom pregledu utefteri u dosije: Oprez, ovaj ima tetovazu?  Ne mora da znaci da nije logicno, ako meni nije logicno  Pitam zbog Zmua, sarao po rukama imena kcerki 
|
Upravo to, evidentira se ponekad na lekarskom pregledu. Na doktoru je da primeti to i da upise. Kod nas obicno samo upisu, u nekim zemljama izmere tetovaze i zapisu tacne dimenzije zajedno sa slikovitim opisom. Okej je kad ima imena, to ne bi trebalo da bude nikakav problem, naravno, Zmu sigurno navodi kcerke na aplikaciji

)) Imigraciono ima listu potencijalnih tetovaza koje bande nose i sa time mogu diskvalifikovati doticne. Nadovezujem se na slucaj Hektora Viljalobosa ciju sam sliku okacio gore. Ovo su njegove tetovaze:
http://www.google.rs/imgres?imgurl=h...9QEwAQ&dur=249
Tacno se vidi njegova pripadnost bandama kao i vreme u zatvoru. Sopstveno prezime na dnu stomaka je kao "nametag", mi vida loca je cest pattern latino bandi u Americi, maska koja place simbolizuje osvetu i cinjenicu da ga neko ceka "napolju" (smile now cry later), a sam broj 13 na desnoj ruci, kao i natpis Barrio iznad broja ga povezuje sa meksickim gangovima na zapadu Amerike. Mislim da nemamo brige. Ja na intervju svakako nosim slike koje su koriscene za tetoviranje

DD