Citat:
Prvobitno poslao korisnik mijan
Ovde nije problem samo novinar, nego i vicekonzul?! Pa novinar je toboze "samo" preneo reci vicekonzula kao visokog zvanicnika. Ovo je sukob zvanicnih podataka. Po ovim podacima konzula te cifre nemaju veze sa zvanicnim statistikama koje se objave iz Kentakija i nama serviraju!
Samo lud covek moze poverovati vicekonzulu u tvrdnje da interesovanje opada. Ljudi su u sve tezoj ekonomskoj situaciji i zele negde otici. Svi redom koji zive u Americi pokusavaju preko lutrije dovesti nekog od rodbine i prijatelja sa Balkana. Te prijave iz Amerike se verujem broje u hiljadama a gde jos svi mi sa lokalnih prostora?!
Ovo je bre jedan veliki cirkus od lutrije. Lazu nas samo tako. Ko ce ostati da veruje u regularnost ovog cirkusa od lutrije?!
|
Ne vjerujem ja da je ovdje u pitanju "teorija zavjere" i da vicekonzul laže, prije će biti, kako to obično biva, da je ovo pisao neki polupismeni neobavješteni novinar (kakvih je danas većina na ovim prostorima) ili je možda dobio saopštenje za medije na engleskom, pa nije umio prevesti. Inače, tolike silne greške u pravopisu, kucanju, prevođenju se mogu vidjeti na portalima i po novinama, da mi nije jasno kako su ti "novinari" uspjeli završiti srednju školu prolaznom ocjenom, a ne fakultet (pod uslovom da su ga ikada i upisali).
No, to sve nije važno, važno je da mi svi pozelenimo što prije

a ovi naši wanna be novinarčići neka pišu šta hoće!