Tema: Dv-14?
View Single Post
Staro 25.10.2012, 00:46
Vangelistexas Vangelistexas je offline
Stari vuk

Datum prijave: 19.07.2010
US lokacija: USA
YU lokacija: Daleko od srca
Nepromenjeno

[QUOTE=edinze;33071]Kako vec negdje na ovom forumu pomenuh,ja i zena uspjesno prijavljeni...medjutim...ne znam kako ostali...meni je sve nekako sad na stand by,kompletan tok zivota mi se zaledio,bez dodatnog planiranja i razmisljanja o nekim drugum stvarima... Vrijeme stoji kao kocka leda,i najgore je sto su velke sanse da se nadanja o americkom snu istope u maju...jer ipak sve ovo je lutrija...bar se tjesim da nisam od onih koji ocekuju cuda,a nisu se ni prijavili....da ne tusim dalje,sretno svim ozbiljnim kandidatima,a do maja i izvlacenja...nek nam je Bog na pomoci sa strpljenjem i zivcima:-S :smrc:[/QUOTE]

Ne znam druze sta bih ti rekao, sem da podelim svoje iskustvo sa tobom. Veruj mi da je moja poslednja opcija bila lutrija zelene karte. Ja sam se prijavio pod parolom "nemam sta da izgubim samom prijavom". Razmisljao sam kod kuce na temu "kako da odem u Ameriku i ostanem da zivim tamo" i razne su mi stvari padale na pamet. Od zenidbe do fakulteta do work and travel preko leta. Ali green card mi nije padao na pamet. Jako sam bio pesimistican povodom toga, DO TE MERE da uopste nisam ni razmisljao o tome kao opciji. Drugog maja ove godine razmisljam koliko bi mi para trebalo da upisem master, polozim ispite i platim work and travel. Cekaj, drugi maj? Pa juce je bilo izvlacenje, ajde da pogledam (HA HA). Medjutim, sacekalo me je to sto me je sacekalo. Nisam mogao da verujem i bio sam u soku ceo dan. Sigurno je da se onima koji ZAISTA veruju u sebe mnogo vece stvari mogu desiti. Nisam mozda verovao u green card, ali sam verovao u svoju zelju da odem. Otkako mi je majka pricala kako je lepo u tom Njujorku ;) Ne predaj se, i veruj :)