[QUOTE=dulobar;33601]Jel ti viša škola spada pod fakultet? Ako da mislim da si trebao najbolje staviti University degree jer je u pitanju diploma koju fakultet izdaje (opet je i više zvanje nego srednja škola),
viša škola je inače Associate degree, ali pošto toga nema u prijavi najbliže/najbolje je staviti Universiy degree (ako ti spada pod fakultet).
Ako ti ne spada, trebao si staviti High School Degree (minimalni uvjet za prijavu), no mislim da ipak ne treba da se brineš,
imaš diplomu četverogodišnje srednje škole + diplomu više škole koje lako pokažeš u ambasadi ako te izvuku. Pogriješio si sa stavljanjem Vocational school, ali znajući kakve su sve teške greške ljudi radili (bilo je par spomenutih na forumu), mislim da ne treba da se brineš, ispunjavaš minimalni uvjet, imaš čak i diplomu više škole te već u daljnjim formularima (ako te izvuku) navedeš srednju školu + višu koju si završio te iste diplome pokažeš u ambasadi i mislim da bi bilo onda sve u redu, u svakom slučaju samo smireno čekaj 1. Maj i sretno! :)[/QUOTE]
pa visa skola je bila 3 godine tako da se ne tretira kao fax, ali mozda kao univerzitetska diploma.....svejedno,mogao sam navesti high school, ali eto moja glupost...a za ovo drugo nadam se da si u pravu druze..
U svakom slucaju sretno i tebi i svima ostalima u maju
|