View Single Post
Staro 08.11.2012, 14:38
dinna3008 dinna3008 je offline
Drug član

Datum prijave: 20.04.2012
US lokacija: Houston
YU lokacija: Sarajevo
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik oki9 Prikaz poruke
dina,
ja jos samo ovo da pitam, pored ostalog sto su te pitali u vezi dece, u hotelu ste prve dve nedelje (da li ste adresu hotela naslovili kao adresu u dokumentaciji za intervju? prihvatili su to?)
da li su vam, kad ste isli da razgledate stan, trazili kreditnu istoriju, i da li su vam pravili problem oko toga..bilo za stan bilo za rentiranje i kupovinu kola?
znam da je nulta tacka za posao, nego kako?...videli oglas usli i prijavili se, ili ste imali nekoga da vas uputi i preporuci za taj posao..kao i koji tip posla je u pitanju..
hvala unapred na odgovorima, i srecno u daljem zivotu
Kad smo išli da iznajmljujemo stan tražili su kreditnu istoriju, jedva smo se dogovorili sa ljudima da nam izdaju kiriju naravno to ima i svoju cijenu depoziti i kako se dogovorite koliko još kirija unaprijed, uglavnom teško je naći stan jer ljudi se vas boje oni ne razumiju kakve to mi papire imamo kako smo došli i boje se da im ne pobjegnemo kad nam oni izdaju stan i ne platimo, je nemaju nikakvih podatak o nama...ali eto upjeli smo naći stan i smjestiti se.
Za auto ista priča, nema gdje nismo išli i bukvalno molili da nam prodaju auto... ali čim bilo kod od nas dvoje dobije posao ondmah sve bude lakše...tako je muž dobio posao, malo smo sačekali, i otišli i kupili autp, naravno sve je nekako veće cijene jer ste novi u državi i svi vas drugačije gledaju.
Poslove smo tražili preko craigliste, ima poslova sve zavisi od toga šta želite da radite, moj vam je savjeta krenite od što kažu minimalca pa polako ka gore, bolje išta para nego ništa, ne pucajte odmah na visoke pozicije za radna mjesta iako i tu ima i sreće i sudbine i svega...samo pedajite aplikacije za posao neko će nazvati vas
Reply With Quote