View Single Post
Staro 09.11.2012, 04:35
Milosdv's Avatar
Milosdv Milosdv je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.01.2009
US lokacija: Hollywood, FL
YU lokacija: Beograd, Voždovac
Nepromenjeno

Evo par rečenica sa terena Miami i okolina.
Sve se odnosi za PREPAID

MetroPCS - NE
Nude na prvi pogled dobru ponudu 40$ sve bez ograničenja talk/tex/data telefoni nisu baš nekog kvaliteta.
Mreža je dobra za razgovor po gradu ali zna da štuca kada se izađe iz okruga...
Prenos podataka u početku dobar nakon nedelju dana konstantnog korišćenja smanjivanje brzine i štucanje...
Ovo nije moje iskustvo već ljudi koji žive ovde, znači batalite ove likove.

Simple Mobile NEEEEEEEEEEEEEEEEEE teško sranje od mreže. Cena 12 dolara sim kartica + 40,50 ili 60dolara neki od unlimited planova (samo na papiru).
Ako se donosi telefon mora da podržava 1700 frekvenciju.
Uzeo sam karticu i koristio samo 10 dana.
Razgovori u lokalu mogu da prođu, izlazak na auto put odma prekida o internacionalnim da ne pričam koje kašnjenje imaju pa Orion je izmislio voip za ove budale.
Internet katastrofa, prekida ide sa 3g na 2g mislim da je u jednom momentu bio skoro kao dialup (hahhaah)....

Evo šta ja predlažem za sve koji dolaze i neće se zajebati i bacati pare.

T-MOBILE prepaid za početak

1. Kupite T-mobile prepaid telefon u Walmartu, ima 5,6 modela.
Npr: Huawei 90dolara u kutiji dobijete i SIM karticu i sve detaljno kako da aktivirate i izaberete broj.
2. Kupite dopunu, ja sam uzeo 30 dolara (ova ponuda od 30 ima samo u Walmartu) 100min talk/ text unlimited / internet 4G do 250mb ostalo zagarantovano na 3G unlimited.
Sve ukupno 120dolara
Usluga vrhunska, internet bez greške.
Nakon isteka možete da dopunite sa 50,60$... unlimited sve ili 1$,2 ili 3 dolara unlimited po danu. A možete i na postpaid da pređete posle nekog vremena kada se sredite.

Instalirate PdaNet na mobilni i na laptop i bez problema koristite isti taj internet na laptopu.

Pozdravljam
Reply With Quote