View Single Post
Staro 11.11.2012, 11:31
Bullet4MySelf Bullet4MySelf je offline
Član

Datum prijave: 10.04.2012
Nepromenjeno Posao,djeca i život

Poštovani forumasi dosta sam kopao po forumu sve sam procitao sto me zanimalo, jer nisam toliko pismeno aktivan , ali citam vase postove s vremena na vrijeme tako i stare postove i mogu reci da prilicno dajete dobre odgovore posebno Zana i Novakovici i usput blog im je super. Ali opet s druge strane nisam dosao do nekih informacija sto bih meni moglo biti od koristi, znaci da netko kaze svoje misljenje i neke situacije. Jer ipak kao ocu koji ima malo dijete od 10 mjeseci bas i nije svejedno ciniti neke stvari u zivotu. Pa cemo preci na temu, i unaprijed zahvaljujem na odgovorima i na kritikama, znam da ce mnogi reci pogledaj malo po forumu, ali doista sam procitao sve sto sam mogao i cine mi se kao polovicni odgovori.

Naime radi se o tome kad bi dobili na dvlottery GC ja bih i supruga se smjestili u IOWA- Des Moines, jer imamo tamo nekoga. Mnogi od vas koji su dosli visoko su obrazovani pa vidim da sad odlicno zive, jer radi posao u struci, ali me zanima npr. mene kao covijek sa Ugostiteljskom skolom smjer Kuhar i moja supruga je zavrsila višu školu predškolski odoj da je isla 5 bila bi ucitelj razredne nastave, dali je moguće da se to prizna tamo i kako se to vrši dali ima itko od forumasa koji su se snasli sa srednjom i visom skolom.
Gledao sam na Craiglist poslove i vidio sam da su placeni 10 dolara po satu u IOWI - Des Moines npr. ali brine me, ako nas dvoje radi dali dijete mozemo odmah dati u vrtic i koje su cijene vrtica. Znam da nemozes odmah dobiti bolje placen posao. Koliko ste platili tamo prekvalifikacije za srednje skole.
Tesko je dobiti na lutriji i nekako sam pesimist sto se tice takvih stvari, al idem pitat kad bi bilo da covijek zna. Molio bih sve upucene u ove stvari da nam kazu, jer sta ja znam bolje sprijecit nego lijecit. A i usto u Hrvatskoj je alarmantno stanje 335 004 nezaposleni mozda i vise nemogu vise to i gledat pa stoga i neznam tocnu brojku. Ali mislim da nisam daleko fulao.
Oprostite sto sam puno pisao, ali s kim bih to podijelio neko sa Zelena Karta Lutrija Forum.
Reply With Quote