View Single Post
Staro 14.11.2012, 04:17
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

[QUOTE=Maruko;33904]U tom slučaju, challenge accepted, RODJAČE (koristim ovu reč, jer sad kad ste mi je pojasnili, čini mi se da je prikladna za Vas).

Eh bien, juste pour dire que je ne suis pas encore en Amérique, et j'espère que quand je y arriver un jour, je ne voudrais pas vous rencontrer, parce que j'ai peur que certains de votre stupidité pourrait transférer lors du contact initial.
Je ne comprends toujours pas pourquoi tu ne donner les détails de crédit en public, peut-être vous êtes juste un troll, ou devrais-je dire un trou du cul.

A Homera sam izabrao zato što mozak definitivno mora da se isključi da bi se istolerisali trolovi poput Vas.
Još neko pitanje? Ali, molim Vas da bude javno, jer PP prepiskama pomažemo samo sebi, a ovaj forum je ipak napravljen da se više ljudi informiše pre odlaska u nepoznato.[/QUOTE]

Ah, obozavam srpski jezik a i nedostaje mi toliko puta bas ta strana - nema teorije to na engleskom (ali moj Google kaze da ocitito moze na francuskom :grin:). Nece biti odgovora, covek je "otisao" - nema potrebe da bude zezanja, trolovanja ili nerviranja, jer ljudi ljudi koji su ovde nisu ilegalci koji ne pricaju engleski i rade na crno po kafanama i prodavnicama, seleci se iz grada u grad dok umisljaju da su nesto sto nisu. Nema potrebe da prelazis granicu krijuci se u gepeku kad imas pasos, tako da nema ni potrebe da otvaras racun bez SSN. Ne? Perspektiva je drugacija.