View Single Post
Staro 14.11.2012, 18:28
ASSI's Avatar
ASSI ASSI je offline
Stari vuk

Datum prijave: 01.11.2012
US lokacija: gde me zivot odvede :)))
YU lokacija: Novi Sad
Pošalji Skype™ poruku korisniku ASSI
Nepromenjeno

A bre, ugusili ste temu

Nego aj sad da se vratimo tamo o cemu ovde i treba da bude reci.

Ovde u Srbiji kao sto svi znamo svrha tih kreditnih kartica je potpuno drugacija u odnosu na USA.

E sad imam par pitanja ciji odgovori bi mogli da mi razjasne poentu cele ove price oko borbe za kartice i kreditnu istoriju, mozda su malo glupa pitanja vama preko bare, ali ja odavde iz srbije ne vidim poentu.

Ako necete trositi vise od 40% maksimalnog limita (ili 33% ili 50%) koji ce vam onda kreditna kartica?
Ako cete kreditnu odmah dopunjavati sa novcem sa debitne kartice sta ce vam kreditna?
Pretpostavljam da cete mi dati odgovor zbog kreditne istorije i tih nekih poena, ali... koja je poenta tih poena i povecanja kreditnog limita ako ih necete iskoriscavati, nego cete i dalje preko kreditne kartice manevrisati novcem koji vam je u izuzetno kratkom vremenskom periodu dostupan (do prve plate).

Nerazumem ja to nikako.

Razumeo sam u potpunosti postupak sta radite i sve je to meni jasno, ali ne kontam poentu. Imali 5k ili 50k limita vi igrate odgovorno i opet trosite samo ono sto u kratkom vremenskom roku mozete da zaradite i nikako ne praznite karticu do kraja kad treba jer je to neodgovorno! Sta ce vam onda tolika jurnjava za tim kreditnim karticama?