Citat:
Prvobitno poslao korisnik ljiljadule
Ova tema je super i mislim da svi vi koji ste otisli sa decom, ste jako pomogli u svom izlaganju ljudima koji treba da se vinu u ovu avanturu(sa decom)......moram da dodam vuhanne jako si lepo to rekla"ljudi budite otvoreni za tudja misljenja" i jako mi se svidja to kod tebe sto si otvorena za tudja mislljenja,a i pruzas ljudima zaista dobre informacije.
|
To mi je jedna od osnovnih stvari sto mi ne nedostaje od kuce. Da su svi pametni i da su svi uvek u pravu. A da se pamet identifikuje sa posedovanjem informacija. Ovde je sto bi rekli "melting pot". Masa ljudi sa raznih strana, dijametralno suprotnih misljenja, porekla, izgleda, boja i obitavaju zajedno. I mislim da je to jedna od vaznih stvari za dobro uklapanje ovde - zaboravite ne predrasude, prekinite da ispravljate druge i setite se koliko ste znali o svemu ovome ovde dok ste bili u Srbiji i pre nego sto ste posedovali kompjuter. Kad se nauci da koristi google onda je lakse doci do svega, ali nije svakome ni kompjuter dostupan. Da dodam jednu nasu hit rec koja je postala hit nakon sto dodjoh ovde: "opusteno". I poslusajte na Jutjubetu opet ono Mujo na Floridi oko osmeha. Ovde od malena mi se cini da prolaze kroz treninge za toleranciju i za privid spoljasnjeg utiska da su srecni i pozitivni ka spolja. Pa cak i ako mislite da je to foliranje i da je cool biti direktan, vezbajte da obuzdate policajca u sebi koji trazi dlaku u jajetu u svakom kontaktu sa drugima.