Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Masa ljudi sa raznih strana, dijametralno suprotnih misljenja, porekla, izgleda, boja i obitavaju zajedno. I mislim da je to jedna od vaznih stvari za dobro uklapanje ovde - zaboravite ne predrasude, prekinite da ispravljate druge i setite se koliko ste znali o svemu ovome ovde dok ste bili u Srbiji i pre nego sto ste posedovali kompjuter...... Ovde od malena mi se cini da prolaze kroz treninge za toleranciju i za privid spoljasnjeg utiska da su srecni i pozitivni ka spolja. Pa cak i ako mislite da je to foliranje i da je cool biti direktan, vezbajte da obuzdate policajca u sebi koji trazi dlaku u jajetu u svakom kontaktu sa drugima.
|
Meni je to ono što se sviđa u Americi i celoj priči oko nje, što nije bitno koje si rase, vere što je i sama država nastala naseljavanjem i što je sve izmešano...
dosta mi je ja Srbin, ti Hrvat on Musliman, možeš misliti, valjda je bitan čovek a ne vera, ime, poreklo i sl...imam neki utisak da se Srbija tj. ceo Balkan nikad neće otarasiti tih predrasuda, dikriminacija...
Zato i želim da moje dete odrasta u nekom drugom okruženju, nadam se puno boljem
p.s.
pozivam još jednom sve koji su u USA sa decom da podele utiske, iskustva sa svima nama koji nameravamo otići preko bare

DV-2014 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !
DV-2015 - second application for GC !

DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !
DV-2016 - third application for GC. Never give Up!