28.11.2012, 08:34
|
 |
Stari vuk
|
|
Datum prijave: 06.11.2012
US lokacija: u nekoj lepoj i finoj državi, kad me izvuku odlučiću ;)
YU lokacija: Novi Sad
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Btw, kad smo vec kod Washington, DC, moj apsolutni favorit je Fairfax County u Virdziniji (NOVA - Northern Virginia) - Fairfax, McLean, Arlington, Alexandria, Falls Church. Najbogatiji county u USA, odlicne skole, miran, skoro bez kriminala, a sa DC-jem povezan metroom. Sve cisto i sredjeno pod konac - kao Amerika iz filmova 
|
E to je to, gledam po internetu i deluje obećavajuće, samo je sve malo skuplje, a i nema niko od forumasa tamo pa da nam napiše svoje iskustvo!
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Pedja_1003
Kriminala nema, upravo zbog takvih zakona i policije, tako da je ovo za mene skroz kraj za porodicne ljude, mirnoo, sigurno.. Za nas mlade, hmm.. DC, Merilend, to je nasa zona 
|
Za nas porodične ljude deluje idealno  
Citat:
Prvobitno poslao korisnik jelkanish
Pa da tako smo i mi culi,da je dosta skuplje..ali da je uredjeno..
kao novima mislim da ipak za pocetak treba nesto jeftinije a ne odmah dati za stan min. 1.800 usd+ostali troskovi...a plata minimalna
druga opcija nam je new jersey pa sada tu vagamo,ali mislim da je to neuporedivo..bar mi tako izgleda po netu na osnovu nekih informacija.
nama bi bas nesto tako odgovaralo (s.spring mozda i taj faifax) i zbog deteta,i malo da se svi smirimo od cimanja ovde ali...
|
E da neki član foruma živi tamo pa da nam opiše sve iz prve ruke
DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !
DV-2016 - third application for GC. Never give Up!
|