View Single Post
Staro 30.11.2012, 11:42
peja's Avatar
peja peja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2012
US lokacija: u nekoj lepoj i finoj državi, kad me izvuku odlučiću ;)
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik nina-venus Prikaz poruke
I ne bi bilo lose da vam deca saznaju malo i o balkanskoj istoriji i prilikama bas od vas jer se sutra mogu zaljubiti u nekoga sa Balkana(a cesto se desava),a da porodica njihovog partnera ne bude nimalo liberalna ni po pitanju religije,ni tradicije,nacina zivota,morala(a cesto se desava).I stvarno je tuzno cuti da vam ni ta slava,taj samo jedan dan u godini,ama bas nista ne znaci.Kao da ste sa Marsa pali,kao da vas neko nije rodio,vaspitao,odgajio i za vas nekad spremio lep slavski rucak.Onaj ko ne zna odakle dolazi,ne zna ni kuda ide.Ali,naravno,sve je stvar izbora u zivotu.

nina-venus ok je učiti istoriju i proširivati vidike, ali (ono čuveno ali) ja sam došao iz Hrvatske tj. proteran sam ali mom detetu nikad ne bi branio da ima devojku ili da se oženi sa devojkom iz Hrvatske, Bosne i sl. ja uvek stavljam čoveka ispred svega a tako ću isto odgajati i moje dete, rasa i boja nisu bitni, bitna je ljubav i da ona pobedi

Što se tiče Slave, nju treba obeležiti, jer to je između ostaloga jedan od dana kad se porodica i dragi ljudi okupljaju na jednom mestu. Ako se i nađem u novom svetu taj dan ću obeležavati kad dođe na mene red.

DV-2015 - second application for GC !
DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !

DV-2016 - third application for GC. Never give Up!
Reply With Quote